Suggesties & klachten

Heb je een goed idee voor de bibliotheek, een boekentip of is er iets niet goed gegaan? Laat het ons weten! Van jouw ervaringen kunnen we leren en onze dienstverlening verbeteren.


Suggesties of klachten

Twee weten meer dan één en samen staan we sterk. De Bibliotheek is niet voor niets van iedereen, dus we horen graag jouw mening. Vind je dat we iets heel goed doen, dan horen we het natuurlijk ook graag.

Wat kan ik doen als ik een bepaald boek of ander materiaal mis?

Ben je op zoek naar een specifiek boek dat wij helaas niet in onze collectie hebben? Dan kun je een aanschafverzoek indienen. Wij bekijken dan of het boek bij de rest van onze collectie past. Zijn wij ook enthousiast, dan schaffen we het boek aan en kun je het binnen de kortste keren komen lenen.

Hoe werk het?

 1. Controleer de collectie
  Zoek in onze catalogus om te kijken of het boek echt niet in onze collectie zit of die van andere Overijsselse Bibliotheken.

 2. Geef je boekentip door
  Heeft geen enkele Overijsselse Bibliotheek het boek in de collectie? Geef dan via ons contactformulier jouw aanschafverzoek door.

 3. Ontvang een reactie
  Zodra je het aanschafverzoek hebt ingediend, krijg je binnen 14 dagen te horen of we het boek wel of niet aanschaffen.
   

 

Hoe kan ik een suggestie doorgeven?

Als je het ergens niet mee een bent en/of een goed idee hebt dan horen we dat graag. Wij leren graag van jouw ervaringen, zodat we onze dienstverlening steeds weer kunnen verbeteren.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Ondanks de beste bedoelingen en de grote inzet van onze medewerkers, kan het natuurlijk voorkomen dat er iets niet helemaal naar wens gaat. We blijven tenslotte allemaal mensen, of de techniek laat ons even in de steek.

Is er iets vervelends gebeurd en wil je dit melden of bespreken? Dan kun je via ons contactformulier een klacht indienen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op