Junior Einstein

Activiteiten

Toegang is gratis

in de bibliotheek, of thuis, wanneer je lid bent van de bibliotheek en inlogt met je bibliotheekpasnummer en wachtwoord. Na het inloggen heb je onmiddellijk toegang tot Junior Einstein.

Toegang

Junior Einstein

Junior Einstein is een online leer-en oefenomgeving voor alle vakken van de basisschool. Het aanbod bevat honderdduizenden opgaven voor de groep 2 tot en met 8. Bovendien is er heel veel uitleg met video's en uitlegartikelen. Zo kunnen kinderen serieus oefenen op hun eigen niveau en grote vooruitgang boeken in hun kennis en vaardigheden.

Naar Junior Einstein

Logo oefenen.nl

Waarom Junior Einstein?

Wil je dat je kind beter wordt in wat hij op school leert? Wil je ook dat hij overal kan oefenen? Junior Einstein maakt dat mogelijk! Op Junior Einstein staan oefeningen bij alle vakken die je kind op school krijgt. Je kind kan ze maken op de computer, tablet en mobiele telefoon. De oefeningen zijn door professionals uit het onderwijs opgesteld. Door het maken van deze oefeningen wordt je kind beter in een vak en zal hij een stuk zelfverzekerder worden.


Het Aanbod

Artikelen

Sommige onderwerpen zijn lastiger onder de knie te krijgen dan andere.
Ter ondersteuning zijn er honderden artikelen gemaakt met uitgebreide uitleg over onderwerpen waar veel vragen over zijn.
Klokkijken, breuken, werkwoordspelling - om een paar belangrijke te noemen - zijn nu beschikbaar, maar op korte termijn komt er nog veel meer.

Werkbladen en meer

Je kunt niet alleen online oefeningen maken. Je krijgt ook toegang tot duizenden downloadbare bestanden in pdf-formaat.

Werkbladen, schrijfbladen, letterkaarten, uitlegkaarten, je vindt ze allemaal in Junior Einstein.

 

Video's

Wat doe je op school als je niet weet hoe je verder moet met een opgave? Je vraagt je meester of juf om uitleg, waarna je weer verder kan werken.

Op de websites van Junior Einstein zijn bij heel veel vragen video’s beschikbaar. Hierin legt een juf of meester uit hoe je de opgave kunt maken, net als op school.