Activiteiten nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 11)

 • Kom naar onze landelijke BoekStartdag! Bekijk details

  24 april 2024

  Op zaterdag 1 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om samen met je kleintje kennis te maken met de Bibliotheek.

 • Lezing Amerikacorrespondent Michiel Vos Bekijk details

  10 april 2024

  Op 28 mei 2024 verschijnt het boek: Vos in de VS, geschreven door Amerikacorrespondent Michiel Vos. In zijn persoonlijke documentaireserie My America documenteerde hij zijn ervaringen als Europese immigrant in Amerika. Met Beau van Erven Dorens maakte Vos de serie Beau en Michiel in Amerika.

 • Workshop Backup maken met OneDrive Bekijk details

  28 maart 2024

  In deze workshop leer je onder andere hoe je OneDrive moet instellen, hoe je de mappen kiest, hoe je inlogt bij OneDrive en hoe je OneDrive op de smartphone gebruikt. De Workshop bestaat uit 2 dagdelen van 9:30 uur tot 12:00 uur. Neem je eigen Windows 10 of 11 laptop mee.

 • Kunstcursus Vrouwelijke Kunstenaars Bekijk details

  28 maart 2024

  Vaak wordt vergeten dat achter deze iconen een vrouw kon schuilen die niet alleen de taak als muze bekleedde maar zelf ook zeer bekwaam was als kunstenaar. Tot elke belangrijke kunststroming in de kunstgeschiedenis behoorden immers ook vrouwen.

 • Laat jij zien hoe leuk taal kan zijn? Bekijk details

  27 maart 2024

  Als vrijwilliger geef jij een kind uit jouw buurt meer taalplezier, meer zelfvertrouwen en betere taalvaardigheden. Samen met ouder en kind ontdek je welke vormen van taal bij ze passen.

 • Schrijverskoppel Özcan Akyol en Anna van den Breemer in Tubbergen Bekijk details

  27 februari 2024

  In het kader van de Boekenweek 2024 verwelkomt Bibliotheek Tubbergen Özcan Akyol (oftewel Eus) en Anna van den Breemer. Het thema dit jaar is 'Bij ons in de familie'. Samen spreken ze over hun nieuwe boeken ‘Afslag 23’ en ‘Het perfecte zusje’, over de redenen waarom ze schrijven en natuurlijk over hoe het is om een schrijvershuishouden te hebben. Eus en Anna leerden elkaar kennen op het Boekenbal in 2013. Sindsdien zijn zij samen en hebben twee kinderen.

 • Workshop Word Bekijk details

  17 januari 2024

  Werk je met Word en wil je graag wat meer weten over hoe bepaalde zaken werken, dan kan je meedoen met de workshop Word. Bert Temmink van Seniorweb komt in de Bibliotheek in Wierden in drie keer uitleg geven over het programma.

 • Sinterklaas Voorleeshalfuur Bekijk details

  20 november 2023

  Sinterklaas is weer in het land! En daarom organiseert de bieb een voorleeshalfuur in het Pietenhuis!

 • Spreekuur Autisme Trefpunt gemeente Wierden Bekijk details

  11 september 2023

  Wil je meer weten over autisme of wil je weten welke activiteiten er zijn? Kom dan naar het spreekuur. Ook kun je binnen lopen om een praatje te maken. Je hebt of zelf autisme en hebt veel vragen? Je bent vader/moeder of partner van iemand met autisme en zoekt begeleiding of "lotgenoten"? Loop eens binnen en vraag er naar. Ook organiseren we 1 of 2 keer per jaar een informatieavond rondom een bepaald thema. Deze zijn altijd te vinden in de agenda's van de organisaties, dus ook in de agenda van...

 • Starten of stappen zetten in jouw loopbaan? Bekijk details

  24 augustus 2023

  Samen met JobOn hebben we een mooi online programma georganiseerd.

Paginanavigatie