Altijd welkom in de Bibliotheek van Wierden!

Dicht = Open+

Wil je ‘s morgens vroeg of ’s avonds laat nog gebruik maken van de Bibliotheek in Wierden? Geen probleem. Meld je aan voor Open+. Je kunt dan buiten de gebruikelijke openingstijden, zonder aanwezigheid van onze medewerkers, toch terecht in de vestiging Wierden!

Het gaat om een service waarbij Bibliotheek Wierden 7 dagen per week vanaf 7.00 uur geopend is, terwijl het personeel pas enige tijd later aanwezig is. ’s Avonds blijft de vestiging open tot 23.00 uur, terwijl dan de medewerkers al lang naar huis zijn. Ook op feestdagen gelden de openingstijden van 7.00 tot 23.00 uur, op die dagen is er helemaal geen personeel aanwezig. Een bijkomend voordeel van deze extra service is dat de bezoekers verspreid worden over een ruimere periode. In de huidige corona-tijd een zeer gunstig effect!

Een groep leden en niet leden hebben Open+ de afgelopen periode getest en dit is een groot succes gebleken! Daarom is vanaf 1 juli 2021 deze service voor al onze leden beschikbaar.

Hoe werkt Open+

Benieuwd hoe Open+ werkt? Simpel! Jij geeft aan de Bibliotheek door dat je gebruik wilt maken van deze service en wij zorgen ervoor dat je bibliotheekpas wordt geactiveerd. Samen met de persoonlijke code die je van ons ontvangt, heb jij toegang tot de Bibliotheek in Wierden. Scan je pasje en voer je code in bij het speciale kastje bij de ingang... en de deur gaat voor je open!

Veelgestelde vragen

Op school scoren

Heb je een vraag? Zoek het antwoord bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag er nog niet? Neem dan contact met ons op!

Voorwaarden

Er gelden wel enkele voorwaarden voor het gebruik van Open+ in Bibliotheek Wierden:

Meedoen in 3 stappen

  • Aanmelden

    Geef aan dat je gebruik wilt maken van Open+. Als je al lid bent van de Bibliotheek dan kun je je hier gratis voor aanmelden.

  • Uitnodiging krijgen

    We nodigen je uit om langs te komen in de Bibliotheek, nemen de spelregels met je door en activeren jouw bibliotheekpas.
  • Toegang tot de Bieb

    Met jouw pas kun je de deur van de Bibliotheek open doen en lekker je gang gaan. Geef ons je suggesties, zodat wij er van kunnen leren!