Direct naar de inhoud

Ontvang de nieuwsbrief

Lezen, lenen, leren: Service
Voor welke leeftijd?: 12-18 (tieners/jongeren), 18+  (iedereen boven 18)

Blijf up-to-date over Bibliotheek Wierden

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe aanwinsten van boeken, tijdschriften, muziek en film en leuke, verrassende, leerzame, spannende activiteiten? Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief!

Voor wie?
De nieuwsbrief is voor iedereen: ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Zo blijf je altijd up-to-date over activiteiten die zowel voor leden als ook voor niet leden worden georganiseerd.

Nieuwsbrief voor iedereen

 

Hier vind je de laatste editie van de nieuwsbrief.

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Bibliotheek Wierden
2020/7 en 8

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws juli/augustus 2020

 
img

Wanneer kun je deze zomer bij ons terecht?

We houden ons de hele zomer aan de openingstijden zoals ze nu gelden. Dat is makkelijk en duidelijk voor iedereen.
lees meer >
img

Vier je vakantie met e-books

Op 1 juli gaat de VakantieBieb weer de lucht in. Geniet van tientallen e-books en luisterboeken voor jong en oud, voor leden én niet-leden. Download de app, die helemaal vernieuwd is en aangepast aan jullie wensen.
lees meer >
img

Zomervakantie-activiteit: maak een ArtDeco lamp

Ben je tussen de 9 en 12 jaar? Maak dan zelf je eigen ArtDeco lamp met behulp van een lasercutter. Donderdag 9 juli, 's morgens in Wierden, 's middags in Enter. Deelname is gratis, maar je moet je wel even aanmelden.
lees meer >
img

Heb jij je keuze al vastgelegd in het Donorregister?

Op 1 juli gaat de nieuwe donorwet in. Als je zelf geen keuze maakt kom je in het Donorregister te staan met 'geen bezwaar tegen donatie'. Weet je niet hoe je je keuze vast moet leggen of vind je het lastig met de computer? In de Bibliotheek kun je terecht voor meer informatie. Je kunt ook eerst oefenen met een oefenprogramma. Dit kan thuis of in de Bibliotheek. Klik hiervoor op 'lees meer'.
lees meer >
img

Leuk voor in de vakantie: thuis spelen met techniek

Maken, programmeren, ontwerpen, schilderen... Het @Home programma, van onze samenwerkingspartner Tetem, biedt een uitgebreid workshopprogramma voor kinderen, jongeren en volwassenen om thuis te doen. Lees meer en kijk wat Tetem te bieden heeft.
lees meer >
img

Sneller leren typen

Wil je sneller leren typen? SeniorWeb heeft een paar leuke spelletjes gevonden, waarmee je je snelheid spelenderwijs verhoogt.
lees meer >
.

Klik hier om uw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.