Gratis E-mail Nieuwsbrief

Lezen, lenen, leren: Service
Voor welke leeftijd?: 12-18 (tieners/jongeren), 18+  (iedereen boven 18)

Gratis E-mail Nieuwsbrief ontvangen?

Zowel leden als niet leden van de Bibliotheek kunnen zich abonneren op de gratis e-mailnieuwsbrief. Zo blijf je automatisch up-to-date over nieuwe aanwinsten in de Bibliotheek en activiteiten die worden georganiseerd.

Voor wie?
De nieuwsbrief is gratis en zowel voor leden als niet leden van de Bibliotheek.

Meer informatie
Ben je lid van de Bibliotheek? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'. Ben je geen lid maar wil je wel de nieuwbrief ontvangen? Vul dit aanmeldformulier in. Na je aanmelding kun je met het e-mailadres en het wachtwoord inloggen op de website bij ‘Mijn Bibliotheek’. Kies nu voor stap 1: ga naar het menu ‘Nieuwsbrieven’, zet een vinkje bij ‘Ja’ en klik op ‘Opslaan’.

Hier vind je de laatste editie van de nieuwsbrief.

Nieuws van de Bibliotheek Wierden
Bibliotheek Wierden
2019/7,8

Nieuws van de Bibliotheek Wierden

Nieuws juli/augustus 2019

 
img

VakantieBieb

50 gratis e-books voor leden en niet-leden!
img
img

Luister een boek

Ook handig op reis: Luisterboeken
img
img

Blind-date

Ook deze zomer gaan we weer met een blind-date op vakantie!
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Daag jezelf uit: experimenteer met zonne-energie

Tetem geeft op woensdag 24 juli twee workshops over zonne-energie voor jongeren van 10-12 jaar, één in Wierden en één in Enter. Lees meer en doe mee!
img

E-books lenen

Met je bibliotheekabonnement kun je naast papieren boeken ook e-books lenen. Dat scheelt een hoop bagage tijdens je vakantie. Via de online Bibliotheek heb je toegang tot ruim 22.000 e-books. Lees hoe het in zijn werk gaat.
lees meer >
img

Biebboek houden?

Dat kan ook.
Iedere week kopen onze medewerkers nieuwe boeken om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Oudere boeken moeten daarom zo nu en dan het veld ruimen. Voor € 0,50 per stuk kun je ze kopen en meenemen op vakantie. Geknoei met zand of ijs geeft dan niets! En je kunt ze ook achterlaten op je vakantiebestemming voor iemand anders.
img

Openingstijden in de vakantieperiode

Ook tijdens de Bouwvak (29 juli t/m 17 augustus) kun je terecht in onze beide vestigingen
De Bibliotheek Enter is open op maandag en donderdag. Wierden is open op dinsdag, woensdag en vrijdag. Op de overige dagen zijn wij gesloten, dus ook op zaterdag 3/8, 10/8 en 17/8.
Wij wensen je een hele fijne vakantie!
img

En wat na de vakantie?

In september barst het weer los: in de tweede week beginnen we met de computercursussen internet voor beginners en omgaan met websites van de overheid. Op maandag 16 september bespreekt de leesclub "Alleen met de goden" van Alex Boogerd. Natuurlijk starten dan ook de verschillende inloopuren weer. Bijvoorbeeld: Mammacafé, Digicafé en Vragenuur logopedie. En wat dacht je van de maandelijkse filmvoorstellingen? We beginnen op donderdag 19 september met de Green Book. Kijk voor meer informatie in de agenda op onze website.
lees meer >
.

Klik hier om uw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.