Gratis E-mail Nieuwsbrief

Lezen, lenen, leren: Service
Voor welke leeftijd?: 12-18 (tieners/jongeren), 18+  (iedereen boven 18)

Gratis E-mail Nieuwsbrief ontvangen?

Zowel leden als niet leden van de Bibliotheek kunnen zich abonneren op de gratis e-mailnieuwsbrief. Zo blijf je automatisch up-to-date over nieuwe aanwinsten in de Bibliotheek en activiteiten die worden georganiseerd.

Voor wie?
De nieuwsbrief is gratis en zowel voor leden als niet leden van de Bibliotheek.

Meer informatie
Ben je lid van de Bibliotheek? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'. Ben je geen lid maar wil je wel de nieuwbrief ontvangen? Vul dit aanmeldformulier in. Na je aanmelding kun je met het e-mailadres en het wachtwoord inloggen op de website bij ‘Mijn Bibliotheek’. Kies nu voor stap 1: ga naar het menu ‘Nieuwsbrieven’, zet een vinkje bij ‘Ja’ en klik op ‘Opslaan’.

Hier vind je de laatste editie van de nieuwsbrief.

 

 

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Bibliotheek Wierden
2019/2

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws februari 2019

 
img

The Post

Film gebaseerd op de onthulling van geheime documenten over de Vietnamoorlog.
img
img

Beatlesfan opgelet!

Muzikale avond helemaal in het teken van The Beatles op 28/2.
img
img

Ouder van baby of peuter?

Boek de gezellige informatieve ochtend voor jonge ouders.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Vragen op digitaal gebied?

Iedere vrijdag in de oneven weken kunnen tablet-, computer- en laptopgebruikers elkaar helpen en inspireren op het gebied van spelletjes, e-mail instellingen, het gebruik van de camera, leuke apps, Dropbox enzovoort. Ook voor al je vragen over smartphones en social media.
lees meer >

Agenda februari

ma 28/1 Week van de leesclub
Vrijdag 1/2 Digicafé
za 2/2 Inloopvragenuur logopedie
woe 20/2 Mammacafé
do 21/2Film : The Post
vrij 22/2Inloopvragenuur Openbaar Vervoer
do 28/2 Beatlesavond
img
 
img

Leesclub

Wist je dat de Bibliotheek Wierden een eigen leesclub heeft? Iedereen is welkom om aan te haken voor één keer of voor iedere keer. We lezen vier boeken per jaar, in maart, mei, september en november. De boeken gaan over diverse onderwerpen en zijn van zowel Nederlandse als buitenlandse schrijvers. Van twee boeken kijken we, aansluitend aan de bespreking, de verfilming in het bioscoopzaaltje in de Bibliotheek. Voor deelname vragen we een kleine bijdrage in de kosten. Voor een reguliere boekbespreking vragen we €2,50 en voor een boekbespreking met boekverfilming vragen we €6,50. Bij deze bedragen is inbegrepen: het lenen van de boeken, de leeswijzer, en eventueel het kaartje voor de film.
lees meer >
img

Verlengen voor iemand anders

Via de website is het heel eenvoudig om de geleende materialen te verlengen. Je logt in op Mijn bibliotheek en met één druk op de knop verschuift de inleverdatum drie of vier weken op.
lees meer >
.

Klik hier om uw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.