Mijn Bibliotheek  

Laden...

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Wierden? Log dan in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

 

Hier vind je het laatste nummer van de nieuwsbrief:

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Bibliotheek Wierden
2018/5

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws mei 2018

 
img

Mammacafé

Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden.
img
img

Inloopvragenuur openbaar vervoer

Nog niet vertrouwd met de ov-chipkaart? Vrijwilligers geven iedere maand uitleg op het inloopspreekuur.
img
img

Cursus van de maand: sociale psychologie

Hoe worden de gedachten, gevoelens en het gedrag van mensen beïnvloed door anderen? Je leert het in deze korte online cursus. Helemaal gratis!
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Boekverkoop

In de Bibliotheken in Wierden en Enter zijn boeken en dvd’s te koop die niet meer uitgeleend worden, of overcompleet zijn. Er is keuze uit alle mogelijke genres. Deze verkoop is een mooie gelegenheid om boeken in te slaan voor de mei- en zomervakantie. Een vlekje of een korreltje zand zijn niet erg, want de boeken hoeven niet weer terug naar de Bibliotheek.

Agenda mei

vrij 11/5 Digicafé
woe 16/5Mammacafé
vrij 25/5 Digicafé
vrij 25/5 Inloopspreekuur Openbaar vervoer
img
 
img

Moederdagcadeautip

Op zoek naar een Moederdagcadeau? Ook daar kan de Bibliotheek je mee helpen. Van 30 april t/m 12 mei kun je een jaarabonnement afsluiten met een tientje korting. Voor een Standaardabonnement betaal je dan 33,50 in plaats van 43,50. Laat moeder genieten van alles wat de Bibliotheek te bieden heeft boeken, e-books, cursussen, tijdschriften, speelfilms … (De korting geldt voor iedereen die tussen 30 april en 12 mei lid wordt.)
lees meer >
img

Slaag Glansrijk voor je examen

Je moeder, je broertje, de bouwvakkers bij de buren, Grumpy Cat, vloggers, bloggers, Ronnie, Kleine, likes, apps... Ze leiden alleen maar af. Wil jij studeren zonder afleiding? In de bieb heb je rust aan je hoofd. Een tafel, een stoel, stilte. Meer heb je niet nodig. Vind je focus in de bieb. Dan slaag je straks glansrijk voor je examen. Laat je niet afleiden #BIEBMODUS.
.