Website voorlezen

nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Wierden? Log dan in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

 

Hier vind je het laatste nummer van de nieuwsbrief:

 

Bibliotheek Wierden
2018/3

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws maart 2018

 
img

Natuur door de ogen van een natuurfotograaf

Ruben Smit vertelt én laat zien hoe je prachtige natuurfoto's maakt.
img
img

The Zookeeper's Wife

Film over een echtpaar dat in de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden verstopt in hun dierentuin.
img
img

Cursus iPad

Heb je een iPhone of iPad? Geef je op voor de cursus en leer wat je er allemaal mee kunt doen.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Het is weer tijd voor de belastingaangifte

Heb je vragen over belastingaangifte? In de Bibliotheken Wierden en Enter houden wij in maart en april in totaal zes spreekuren, waar je je vragen kunt stellen aan een ervaren vrijwilliger.
Heb je moeite met omgaan met het internet? Denk dan eens aan onze cursus internet voor beginners Klik&Tik of onze cursus omgaan met websites van de overheid: Digisterker. Op de website vind je alle informatie. Natuurlijk kunnen onze medewerkers er ook alles over vertellen.
Kun je wel zelf je belastingaangifte doen, maar heb je geen computer? Ook dan kun je in de bibliotheek terecht. We hebben in maart en april een speciale beveiligde computer voor je klaarstaan.
lees meer >

Agenda maart 2018

vrij 2/3 Digicafé
vrij 9/3 Start cursus Apple tablet
za 10/3 Natuurfotograaf Ruben Smit
di 20/3 Belastingspreekuur Wierden
woe 21/3 Mammacafé
za 24/3 Belastingspreekuur Wierden
do 29/3 Belastingspreekuur Enter
do 29/3 The Zookeeper's Wife
img
 
img

De Bibliotheek is er voor jou! Denk met ons mee.

De Bibliotheek Wierden hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. Daarom werken wij met een online klantenpanel. Wil je ook met ons meedenken om de bibliotheek beter te maken? Dat komt goed uit, want we zijn op zoek naar uitbreiding van ons panel. Meedoen is leuk en gemakkelijk. Viermaal per jaar ontvang je een online vragenlijst over allerlei zaken die spelen bij de bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, onze dienstverlening en activiteiten. Het kost weinig tijd en de antwoorden worden anoniem verwerkt.
lees meer >
img

Wat is het mooiste kinderboek?

Vanaf 7 maart kunnen kinderen stemmen op hun favoriete boek en zo meedoen met de Kinderjury. Ze mogen drie stemmen uitbrengen op een boek dat vorig jaar verschenen is. Er zijn twee categorieën: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Op de website van de Kinderjury vind je al een voorselectie. De uitreiking van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury vindt in juni 2018 plaats op de Kinderboekenparade.
lees meer >
.