Update Coronamaatregelen 12 november

Coronamaatregelen

13 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Wat verandert er aan jouw bezoek aan de Bibliotheek?

Kom je bij ons materialen lenen, studeren, een krantje lezen of pmd-zakken halen, dan kun je gewoon binnenkomen lopen, je hebt dan geen coronatoegangsbewijs nodig.

Mondkapje

Het is bij ons sinds 6 november weer verplicht om een mondkapje te dragen. Als je ergens gaat zitten mar het mondkapje af. Ga je weer lopen? Doe dan het mondkapje weer op.

1,5 meter afstand

Ook afstand houden is bij ons weer verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder. Ook als je ergens zit om te werken, lezen of studeren.

Houd in de bibliotheek rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte.

Activiteiten en het coronatoegangsbewijs

Bij onze reguliere activiteiten ben je welkom zonder coronatoegangsbewijs. Maar bij een filmvoorsteling in de Biblioscoop moet je deze bijvoorbeeld wel laten zien. In onze agenda vermelden we het altijd als je een toegangsbewijs nodig hebt.
Veel activiteiten gaan gewoon door.
Sommige groepen hebben er zelf voor gekozen om tijdelijk te stoppen i.v.m. de kwetsbaarheid van hun doelgroep.
Bij twijfel, bel dan gewoon even naar de bibliotheek, dat is geen enkel probleem.

Vragen en meer informatie

Bekijk de meestgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je deze vragen stellen via . We proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Volg daarnaast de berichten op onze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie.

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.