Vind jouw droombaan!

De Bibliotheek helpt je met online trainingen. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van werk of gewoon je CV wilt bijhouden.

Online trainingen

We hebben dit najaar een compleet programma voor je georganiseerd. Zo kun je meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatie- gesprekken. En je kunt alles online bijwonen!

Elke maand een ander thema

Het programma (folder) bestaat uit vier online trainingen en bijeenkomsten per maand. Elke maand heeft een ander thema. De maand begint met een sollicitatiespreek- uur, gevolgd door een netwerkbijeen- komst en een training. We sluiten het thema af met een JobOn-activiteit.

Aanmelden

De trainingen en spreekuren zijngratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via de agenda op onze website of vraag het aan Rinske Zevenbergen:

Online via Zoom

De activiteiten vinden online plaats. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internet- verbinding. De Bibliotheek helpt je waar nodig. Aarzel dus niet en meld je aan!

Overzicht online trainingen