Penningmeester gevraagd voor ons bestuur

We zoeken een enthousiaste en betrokken penningmeester voor de Stichting Openbare Bibliotheek Wierden

Raakt u enthousiast en bevlogen door het volgende?

De bibliotheek Wierden heeft haar vestigingen in Wierden en Enter. Er is veel dynamiek in het bibliotheekveld, op dit moment maken we een transitie door van de traditionele naar de maatschappelijke bibliotheek. De Bibliotheek op school is hier een mooi voorbeeld van. Ook zullen onze vestigingen steeds meer veranderen van boekenvoorraden naar thirdplaces, (ontmoetingsplekken).  Door meer samen te werken, in combinatie met het vertrouwde noaberschap en innovatie willen we een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving waarin de inwoners centraal staan.  Binnen deze transitie zijn al belangrijke stappen gezet, waaronder een bestuurlijke samenwerking met bibliotheken uit de omgeving en een samenwerking met diverse maatschappelijke organisaties uit ons bedieningsgebied.

Als bestuur werken we nauw samen met onze ketenpartners en zijn we verantwoordelijk voor het juist besteden van (subsidie) gelden. Onze huidige penningmeester heeft dit de afgelopen  jaren zeer nauwgezet begeleid en vindt het nu tijd om afscheid te nemen

Wij zoeken een bevlogen, enthousiaste en kundige penningmeester om gezamenlijk verder vorm te geven aan de bibliotheek van de toekomst.

Interesse en uitgerust met een frisse blik?

Dan komen wij graag met u in gesprek!

Meer informatie?

Kijk op onze website voor alle informatie m.b.t. de vacature of lees ons beleidsplan

Of bel met onze voorzitter Pim Spackler op nummer 06  524 782 97 voor meer informatie.

Direct reageren?

Stuur dan uw motivatie en CV voor 23 augustus naar ons secretariaat: