We zijn Boetevrij

Het is zover!
De Bibliotheek Enter en Wierden zijn boetevrij. Als allereerste bibliotheek van Overijssel. Dit betekent dat je niets hoeft te betalen als je ons materiaal per ongeluk een keer iets te laat inlevert. We gunnen namelijk iedereen ruimte om te lezen, leren en te ontwikkelen.

Het is toch fijn om je boeken een dagje later in te mogen leveren, bijvoorbeeld als het net erg slecht weer is of als je toevallig erg druk bent. En door het wegvallen van de administratieve rompslomp rondom boetes hebben de medewerkers van de bibliotheek ook nog eens meer tijd om jou te helpen bij het vinden van een mooi boek.

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf 1 mei worden er geen boetes meer gegeven in Bibliotheek Wierden en Enter. Dit geldt voor alle leners en voor alle materialen. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. Op onze website is te vinden hoe het boetevrij lenen precies werkt.

Heb je nog vragen, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen op deze website. Of neem gerust contact met ons op tijdens kantooruren via 054-6572784, mail naar of kom even langs. Onze openingstijden staan vermeld op www.bibliotheekwierden.nl