De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. Ook kunt u uw boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie en openingstijden

OPEN+

Altijd welkom in de Bibliotheek van Wierden!

Dicht = OPEN+

Wil je ‘s morgens vroeg of ’s avonds laat nog gebruik maken van de Bibliotheek in Wierden? Geen probleem. Meld je aan voor Open+. Je kunt dan buiten de gebruikelijke openingstijden, zonder aanwezigheid van onze medewerkers, toch terecht in de vestiging Wierden!

Het gaat om een service waarbij Bibliotheek Wierden 7 dagen per week vanaf 7.00 uur geopend is, terwijl het personeel pas enige tijd later aanwezig is. ’s Avonds blijft de vestiging op tot 22.00 uur, terwijl dan de medewerkers al lang naar huis zijn. Ook op feestdagen gelden de openingstijden van 7.00 tot 22.00 uur, op die dagen is er helemaal geen personeel aanwezig. Een bijkomend voordeel van deze extra service is dat de bezoekers verspreid worden over een ruimere periode. In de huidige corona-tijd een zeer gunstig effect!

Kijk voor meer informatie elders op onze website