De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. Ook kunt u uw boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie en openingstijden

We zijn alleen geopend voor afhalen van uw reserveringen

De bibliotheek Enter en Wierden zijn  geopend voor het afhalen en brengen van uw boeken: Afhaalservice. U bent van harte welkom.

Afhaalservice

U moet uw materialen van te voren reserveren. Wij zoeken het op en zetten het voor u klaar. De plek van de reserveringen in de bibliotheek Wierden is gewijzigd. Ze staan nu voor aan in de bibliotheek.
Kun je niet zelf reserveren? Geef dan je wensen of titels door, wij zoeken het hier voor je uit.

Geen Activiteiten in de Bibliotheek

Er zijn helaas geen activiteiten in de bibliotheek.  We proberen u zoveel mogelijk via de telefoon te helpen of indien mogelijk via Beeldbellen/Zoom/Teams.
Ook kun je geen gebruik maken van de leestafel, de computers en werkplekken in onze vestigingen.

Geen boetes en de materialen zijn automatisch langer uitgeleend

Uw boeken zijn automatisch door ons verlengd. U hoeft zich geen zorgen te maken over boetes, die ontstaan daardoor niet.
Ziet u toch boetes verschijnen, dan zijn dit boetes die ontstaan zijn voor de lockdown.

Digitale collectie

Hoewel het lenen van de fysieke collectie  beperkt  mogelijk is, kunnen onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek. Als je niet lid bent maar toch digitaal wil lezen kun je online lid worden. Voor de jeugd tot 18 jaar  is een lidmaatschap zelfs helemaal gratis.

Wil je meer weten van de bibliotheek en online diensten klik dan Hier

Vragen

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via . We proberen zo snel mogelijk op jouw bericht te reageren.  Volg daarnaast de berichten op onze website of Facebook voor eventuele nieuwe informatie. .

We vertrouwen op je begrip en medewerking.

Veiligheidsmaatregelen

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we onderstaande maatregelen. We vertrouwen op je medewerking.

• Het gebruik van een winkelmandje in de Bibliotheek is verplicht. Hiermee tellen wij het aantal bezoekers dat in de Bibliotheek aanwezig mag zijn. Zijn de mandjes op? Wacht dan even tot er mandjes vrijkomen.
  • Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
  • Draag een mondkapje bij een bezoek aan de Bibliotheek.( vanaf 1 december verplicht)
  • Was je handen voor en na je bezoek.
  • Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften..
  • Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.