• De schrijfkamer Wierden Bekijk details

24 november 2022

Een plek voor het volgen van een schrijfworkshop.

• Het BasisLab is binnen Bekijk details

23 november 2022

Het was even afwachten, maar daar is het dan eindelijk; ons enige echte eigen BasisLab!

• Open Leesclub Nederland Leest Mevrouw mijn moeder Bekijk details

10 november 2022

In november geven bibliotheken een nieuwe uitgave van ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls aan lezers cadeau. Senia viert dit feest graag mee en organiseert leesclubs over dit boek in bibliotheken door heel Nederland. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Ook in de bibliotheek Wierden.

• Zelf je overheidszaken regelen met de cursus Digisterker Bekijk details

5 september 2022

Digisterker: Leer werken met uw Digid en de digitale overheid

• Autisme spreekuur Bekijk details

21 juni 2022

Wil je meer weten over autisme of wil je weten welke activiteiten er zijn? Kom dan naar het spreekuur. Ook kun je binnen lopen om een praatje te maken. Je hebt of zelf autisme en hebt veel vragen? Je bent vader/moeder of partner van iemand met autisme en zoekt begeleiding of "lotgenoten"? Loop eens binnen en vraag er naar.

• Spreekuur OV ambassadeurs Bekijk details

8 maart 2022

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn. Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.

• Vind je droombaan, de bibliotheek helpt! Bekijk details

11 februari 2022

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit voorjaar 16 gratis online trainingen gegeven. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden. Online activiteiten Het aanbod bestaat uit sollicitatiespreekuren, trainingen en netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden tussen maart en juni. Alle activiteiten zijn...

• Thuis trainingen Seniorweb Bekijk details