• Vakantielezen Bekijk details

4 juli 2022

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen beleef je samen spannende avonturen en ontdek je de mooiste verhalen. Reis mee!

• Lezing en workshop Astrologie Bekijk details

9 juni 2022

U kent ze wel, de astrologische rubriekjes in dag- en weekbladen. Deze beschrijvingen blijken niet of nauwelijks te maken hebben met de werkelijke astrologie. Men gaat hierbij enkel en alleen uit van iemands zonneteken. Hierdoor wordt een zeer algemeen en vertekend beeld weergegeven. Naast het zonneteken spelen echter ook planeten en andere hemellichamen een belangrijke rol in de beschrijving van iemands horoscoop.

• Welk boek pak jij deze zomer Bekijk details

1 juni 2022

De zomer is dé tijd om te lezen Welk boek pak jij deze zomer? Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar de Bibliotheek Wierden of Enter.

• Boekstartdag zaterdag 11 juni Bekijk details

24 mei 2022

Kom op zaterdag 11 juni van 10.00 – 13.00 uur naar de BoekStartdag in de Bibliotheek Wierden en Enter waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

• Zomerstop internetcafé Bibliotheek Wierden Bekijk details

25 april 2022

Vanaf mei t/m medio september heeft het internetcafé in de Bibliotheek Wierden een zomerstop. Vanaf medio september gaat het op de maandag en woensdag weer van start.

• Internetcafé Bibliotheek Enter heeft zomerstop Bekijk details

30 maart 2022

We stoppen even met het wekelijkse Internetcafé voor deze zomer. In september zijn we er weer. Ook geven we dan op woensdagmiddag de computercursus voor beginners Klik en Tik. Heb je nu hulp nodig voor je computer, je telefoon of je tablet? Geef dit aan bij de bibliotheek en wij zorgen dat je in contact komt met Evert Schuitert. Hij helpt je graag. Elke woensdagmiddag tussen 14.00-16.00 kun je terecht in de bibliotheek van Enter voor al je vragen over je computer, je telefoon of je tablet/Ipad

• Oekraine Bekijk details

25 maart 2022

Wil je meer weten over Oekraine en alles wat daar bij komt kijken? Kijk dan op onze informatiepagina.

• Spreekuur OV ambassadeurs Bekijk details

8 maart 2022

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn. Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.

• Thuis trainingen Seniorweb Bekijk details

25 januari 2022

Nu ook thuis beter leren computeren via de bibliotheek