Coronavirus-alle bibliotheken gesloten

De Bibliotheken Wierden en Enter zijn in ieder geval gesloten t/m 28 april.

Hieronder een aantal zaken op een rij:

• Je vragen kun je stellen via .
  • Je kunt geen boeken inleveren. Alle boeken zijn verlengd tot 31 mei. Als het nodig is verlengen wij de uitleentermijn opnieuw. Je hoeft hier niets voor te doen. Je krijgt geen boetes.
  • Reserveringen kunnen niet afgehaald worden. Ze blijven voor je klaar staan. Wij vragen je in deze periode geen nieuwe reserveringen te plaatsen.
  • De Bibliotheek is online natuurlijk wél open. Er zijn e-books en luisterboeken voor iedereen!
  • Ouders: ook voor je kind is er veel te vinden op de online bibliotheek.
  • Leuke sites vind je via ‘Ontdek de bieb’ selecteer op ‘thuisgebruik digitale bestanden’.
  • Wil je gebruikmaken van onze online diensten? Schrijf je dan nu in! We maken de pasjes klaar en sturen je de gegevens met een tijdelijk wachtwoord per e-mail, zodat je meteen gebruik kan maken van je lidmaatschap.
  • Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

E-books zijn beschikbaar voor al onze leden.

De Luisterbiebapp is uitgebreid met extra titels voor leden en niet-leden.

Vanwege het coronavirus zijn de Bibliotheken in Wierden en Enter in ieder geval gesloten tot en met 28 april. Alle activiteiten vervallen. Denk ook eens aan e-books en luisterboeken.