Betrokken lezer gezocht als nieuw bestuurslid

Hou je van lezen en vind je het belangrijk dat de bibliotheek meegaat met de moderne tijd?

Dan zoeken we jou!

Bij de bibliotheek Wierden-Enter zijn we per december 2018 op zoek naar een nieuw bestuurslid. De bibliotheek staat de komende jaren voor ingrijpende veranderingen en hierin kun jij als bestuurslid een belangrijke rol spelen. Wil jij meedenken over de toekomst van de bibliotheek?

Wat zoeken wij?

- bij voorkeur iemand die over bestuurlijke ervaring beschikt en gevoel heeft voor de gemeentelijke
  politiek

- iemand die affiniteit heeft met de bibliotheek en graag meedenkt over de toekomst van de bieb

- iemand die de visie van de bibliotheek onderschrijft. Deze sturen we je op verzoek graag digitaal toe

- een inwoner van Wierden of Enter

Tijdsinvestering: we vergaderen ca 6 keer per jaar en een vergadering duurt  gemiddeld 1,5 uur per keer.

Wat krijg je ervoor terug:

- invloed op de toekomst van de bibliotheek

- een groter netwerk

- de voldoening dat jouw kostbare vrije tijd zinvol en prettig besteed wordt!

- en natuurlijk samenwerking met een leuk, goed functionerend bestuur

Algemene informatie:

Het bestuur fungeert als sparring partner voor de directeur, is eindverantwoordelijk voor het beleid en houdt toezicht op de bedrijfsvoering. De directeur heeft de algemene leiding en bereidt het beleid en de bestuursbesluiten voor.

We vragen je te reageren voor 18 januari.

Heb je interesse? Bel vrijblijvend met voorzitter Pim Spackler op telefoonnummer 06-524 782 97 of stuur voor 18 januari je motivatie en CV naar het bestuur van de Stichting Openbare Bibliotheek Wierden, t.a.v. Laura van Sluijs (secretariaat), email:  .