Biebpanel ledenwerving

Biebpanel

Online klantenpanel
De Bibliotheek Wierden hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. Daarom werken wij met een online klantenpanel. Wilt u ook met ons meedenken om de bibliotheek beter te maken? Dat komt goed uit, want we zijn op zoek naar uitbreiding van ons panel.

Meedoen
Meedoen is leuk en gemakkelijk. Viermaal per jaar ontvangt u een online vragenlijst over allerlei zaken die spelen bij de bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, onze dienstverlening en activiteiten. Het kost weinig tijd en de antwoorden worden anoniem verwerkt. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website (zie keuzemenu onderaan website).

Wie zoeken we?
Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Bent je ouder dan 16 jaar en maak je gebruik van de bibliotheek? Meld je dan aan! We hopen je snel te mogen verwelkomen als nieuwe deelnemer van ons klantenpanel.