De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. Ook kunt u uw boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie en openingstijden

Cursus Albelli fotoboek maken

Door  de verlening van de lockdown  wordt de cursus verplaatst. Een aanmelding/ticket blijft geldig!

Uw eigen Albelli fotoboek maken? Geef u op en ontdek de vele mogelijkheden om een prachtig persoonlijk fotoboek te maken. De cursus wordt verzorgd door een ambassadeur van Seniorweb.

Tijdens deze cursus leert u hoe u een fotoboek kunt maken met Albelli Software.

De 1e les is woensdagavond 17 februari van 18.30-20.00 uur, de andere 2 lessen op 24 februari en 3 maart van 18.30-20.00 uur.
We verplaatsen de cursus naar verderop in Maart. Een nieuwe planning volgt zo snel mogelijk.

Neem bij voorkeur uw eigen laptop mee, evt. tablet/ipad. De kosten zijn inclusief een Albelli-attentie (exclusief €10,00 materiaal, contant te betalen aan de docent).

Opgave is noodzakelijk. We houden rekening met de corona-maatregelen.

Datum woensdag 17 februari 2021
Einddatum woensdag 3 maart 2021
Capaciteit 8
Beschikbaar 6