De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. Ook kunt u uw boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie en openingstijden

Basiscursus Windows 10 (1e les wordt verschoven, u kunt zich gewoon opgeven)

Ivm. de lockdown gaat de 1e les niet door, mogelijk de andere data ook niet. U kunt zich wel opgeven, u krijgt dan bericht wanneer de cursus start. Mocht het op 16 februari kunnen starten, dan schuiven de data gewoon op tot dat u 5 lessen heeft kunnen volgen.  Helaas deze training schuift ook door. Nieuwe datum maken we zo snel mogelijk bekent.

Leer in 5 lessen de basis van Windows 10 kennen. De cursus wordt verzorgd door een ambassadeur van Seniorweb.

Windows 10 is het besturingssysteem van Microsoft. Weet u hoe u met dit systeem werkt, wat u ermee kunt en hoe u Windows 10 veilig gebruikt? De ambassadeur van Seniorweb legt het u stap voor stap uit. Laat u verrassen met zaken die u nog niet weet en leer de basis van Windows 10 goed kennen.

De 1e les is dinsdag 9 februari van 9.30-11.30 uur. De andere lessen zijn op 16 en 23 februari en 2 en 9 maart van 9.30-11.30 uur.
Start waarschijnlijk ( voorlopig 2 maart)

De prijs is voor 5 lessen, inclusief gekopieerd materiaal. Neem bij voorkeur uw eigen laptop mee.

Opgave is noodzakelijk. We houden rekening met de corona-maatregelen.

Datum dinsdag 9 februari 2021
Einddatum dinsdag 9 maart 2021
Capaciteit 8
Beschikbaar 8