De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. Ook kunt u uw boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie en openingstijden

"Vind je droombaan" netwerkbijeenkomst (afgelast)

Vind je droombaan

Ben je in-between-jobs? Op dinsdag 15 december kun je andere werkzoekenden ontmoeten en ervaringen delen tijdens de eerste van drie netwerkbijeenkomsten in de bibliotheek van Wierden. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Vind je droombaan’: krijg inzicht in waar je blij van wordt en ontdek wat jouw droombaan is.

Tijdens het ‘droombaanspel’ ga je dat in 6 stappen ontdekken, samen met andere deelnemers. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou je kunnen helpen bij de eerste stap in die richting? Met elkaar gaan we op expeditie naar de vragen en antwoorden waar je mee verder kunt.

Begin 2021 volgen er nog 2 bijeenkomsten met als onderwerp ‘Een cv dat bij jou past’ en ‘Mijn voorstelpitch’. Je kunt alle 3 bijeenkomsten bezoeken, maar ook alleen die bezoeken die je aanspreken. Deze bijeenkomsten worden je aangeboden door JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden en de Koninklijke Bibliotheek.

Deelnemen is gratis, reserveren verplicht.

Dinsdag 15 december van 10.00-12.00 uur. We houden rekening met de corona-maatregelen. Als die strenger worden, organiseren we de bijeenkomst online via Zoom. Eerst meer weten? Bel of mail met Jenny Bergsma: tel. 0546-572784

Datum dinsdag 15 december 2020
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Capaciteit 8