De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn weer geopend. Wel hanteren we veilige maatregelen ter bestrijding van Corona.

Nederland Leest (1-30 november)

Kom naar de bibliotheek Wierden en Enter en haal tijdens Nederland Leest het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer. Een cadeau voor onze leden!

Inschrijven is niet nodig. U kunt gewoon komen en het boek ophalen.

In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. U kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek, zolang de voorraad strekt.

Eén boek, duizend gesprekken
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar.  Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis. Duik in de geschiedenis van uw stad of streek met zoekmachine Delpher of ga in gesprek met andere lezers over het boek dat u cadeau krijgt of over een ander boek met een geschiedenis thema.

Campagne Nederland Leest
Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. In het hele land worden er in de maand november activiteiten georganiseerd voor Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden.

Bent u niet in de gelegenheid om het boek te halen?
Het is ook te leen als e-book en als luisterboek.
Doe mee met de online leeskring

Datum maandag 2 november 2020
Einddatum maandag 30 november 2020
Waar Alle vestigingen