De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn weer geopend. Wel hanteren we veilige maatregelen ter bestrijding van Corona.

Samen eenvoudig leren computeren

Heeft u nooit of nauwelijks met een computer gewerkt, maar u wilt dit wel graag leren? Dan is de cursus Klik & Tik iets voor u!

We beginnen de cursus op uw eigen niveau. In het begin of al een stapje verder. U leert een computer aanzetten, typen, tekst aanpassen en een e-mail opstellen. Wat later gaat u  het internet op en gaat u zoekmachinesbezoeken, websites, formulieren invullen en downloaden. Tenslotte kijken we naar het veilig gebruiken van social media, zoals Facebook.

Deze cursus geven we doorlopend op elke donderdagochtend van 10.00 tot 11:30 uur.  Iedereen werkt in eigen tempo en op eigen niveau onder begeleiding van een vrijwilliger.

De cursus is gratis.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Voor deelname is aanmelding vereist. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website of via onze klantenservice in de Bibliotheek Wierden.

Datum donderdag 26 november 2020
Tijd 10:00 tot 11:30 uur
Capaciteit 8
Beschikbaar 8