Mammacafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden.

Het Mammacafé wordt georganiseerd door de Bibliotheek, gemeente Wierden en verloskundigenpraktijk ‘Verwacht’.

Het Mammacafé is er voor iedere jonge ouder, moeder of vader, oma of opa met kleine kinderen (0-4 jaar). Ben je zwanger of pas je soms op kinderen op? Of wil je gewoon contact met ouders en een kop koffie drinken? Ook dan is dit café de plek om naar toe te komen.

Het Mammacafé is een plek waar je andere (aanstaande) ouders kunt ontmoeten en leren kennen. Ook organiseren we themaochtenden waar je meer te weten kunt komen over draagdoeken, EHBO bij kinderen, voorlezen en nog veel meer. Soms kun je meedoen met een workshop muziek op schoot of babymassage.

Het programma voor het najaar van 2020:

16 september  Blote voeten pad
21 oktober      Hooggevoeligheid
18 november   Babyspa
16 december    Muziek op schoot

Datum woensdag 21 oktober 2020
Waar Bibliotheek Wierden
Voor wie Kinderen (0-4 jaar), Volwassenen (18+)
Prijs Gratis