De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. Ook kunt u uw boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie en openingstijden

KidsLab: Maak een feestelijke lichtpiano (9-12 jaar)

Met behulp van kopertape, een knoopbatterij en een RGB LED-lampje maak je een stroomkring. Om het LED-lampje heen maak je een kubus met een lange strook eraan, een soort pianotoets. Als je de toets indrukt, licht het RGB LED-lampje in de kubus op in het rood (R), groen (G) of blauw (B). De kubus kan je nog versieren met emoticons of iconen.

Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag en de hele voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis* met een labcoach online aan de slag met maak, bouw en ontwerp workshops! Klik hier voor meer informatie.

Door via onderstaande link een ticket te bestellen, reserveert u één van de in totaal 12 gratis techniek kits welke nodig is voor deelname aan de activiteit 'Maak een feestelijke lichtpiano'. Met 1 kit kunnen 3 kubussen gemaakt worden zodat er een echt lichtspektakel gespeeld kan worden op de lichtpiano.

Let op: u dient de techniek kit van te voren nog wel even zelf op te halen bij de bibliotheek.

Datum zaterdag 27 februari 2021
Tijd 13:30 tot 14:30 uur