De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. Ook kunt u uw boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie en openingstijden

KidsLab: Embleem ontwerpen in Inkscape (9-12 jaar)

Wellicht weet je niet wat een embleem is, maar je hebt het al vast eens gezien. Emblemen zijn geborduurde afbeeldingen die je op een stuk stof naait. Denk daarbij aan een logo van een voetbalteam, een insigne bij de scouting of een smiley. Tijdens deze workshop ga je zelf een embleem ontwerpen voor bijvoorbeeld op je T-shirt of tas. Bedenk eerst een ontwerp en ga dan aan de slag met het gratis programma Inkscape.

Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag en de hele voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis* met een labcoach online aan de slag met maak, bouw en ontwerp workshops! Klik hier voor meer informatie.

Door via onderstaande link een ticket te bestellen, ontvangt u van ons per mail een voucher voor gratis deelname aan de activiteit 'Embleem ontwerpen in Inkscape'.

Datum dinsdag 23 februari 2021
Tijd 13:30 tot 14:30 uur