Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Sollicitatiespreekuur

Sollicitatiespreekuur

Woensdag 3 november Sollicitatiespreekuur 10.00 - 12.oo uur Voor al jouw vragen en persoonlijke hulp bij jouw zoektocht naar werk

Wil je persoonlijke hulp bij jouw zoektocht naar werk? Neem dan deel aan het online sollicitatiespreekuur. HR consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn van Carrièrezaken geeft advies en antwoord op allerlei praktische vragen rond het zoeken en vinden van (ander) werk.

Je kunt bij haar onder andere terecht voor hulp bij:

  • Het schrijven van een sollicitatiebrief
  • Het voorbereiden van een sollicitatiegesprek
  • Het opstellen van een curriculum vitae (CV)
  • Het inrichten van een LinkedIn-profiel
  • Netwerken en personal branding
  • Loopbaancoaching

Aanmelden en kosten

Het sollicitatiespreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

De bibliotheek Wierden/Enter doet mee.

Deze activiteit is onderdeel van een samenwerking tussen Overijsselse Bibliotheken. De aanmeldingen worden centraal verwerkt. Stuur jouw naam, e-mailadres, woonplaats en de naam en datum van de activiteit naar .

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.

Bekijk hier alle activiteiten: flyerA5-werk-en-inkomen-najaar-2021_web.pdf (bibliotheekwierden.nl)

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 1 december 2021
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)
Prijs Gratis