Iedereen kan leren internetten

blijf bij
Iedereen kan leren internetten

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Enter terecht voor een cursus.

In Bibliotheek Enter ga je met hulp van een bibliotheekmedewerker op 8 achtereenvolgende donderdagochtenden aan de slag. De kosten voor het cursusboek zijn € 15. Je kunt dit contant betalen op de eerste cursusdag.

Je kunt jezelf, of iemand anders, aanmelden via de 'reserveerknop' of bij de balie in  Bibliotheek Enter.

Kan je al goed overweg met het internet? Dan is de cursus Digisterker misschien iets voor jou.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring