Iedereen kan leren internetten

blijf bij
Iedereen kan leren internetten

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Wierden terecht voor een cursus internet voor beginners.

In Bibliotheek Wierden ga je met hulp van een bibliotheekmedewerker op 8 achtereenvolgende maandagochtenden aan de slag. De kosten voor het cursusboek bedragen € 15, te betalen op de eerste cursusdag.

Je kunt jezelf, of iemand anders, aanmelden via de 'reserveerknop' of bij de balie in Bibliotheek Wierden. Ook in Enter geven we deze cursus.

Kan je al goed overweg met het internet? Dan is de cursus Digisterker, omgaan met websites van de overheid, misschien iets voor jou.

De cursus Klik&Tik is ontwikkeld door Oefenen.nl .

Ik ga akkoord met de privacyverklaring