Iedereen kan leren internetten

blijf bij
Iedereen kan leren internetten

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Wierden terecht voor een cursus internet voor beginners.

Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Deze cursus Klik & Tik helpt je de weg te vinden op het internet. Je leert hoe je er zoekt en hoe je websites bekijkt. Hoe schrijf je een e-mail en hoe kun je bestanden ‘downloaden’?  Het komt allemaal aan bod. Bovendien oefen je alles direct op een speciale website van een nepdierentuin.

In Bibliotheek Wierden ga je met hulp van een bibliotheekmedewerker op 8 achtereenvolgende maandagochtenden aan de slag. We starten op maandag 25 maart 2019. De kosten voor deze cursus bedragen € 32,50 inclusief oefenboek, te betalen op de eerste cursusdag.

Je kunt jezelf, of iemand anders, aanmelden via de 'reserveerknop' of bij de balie in Bibliotheek Wierden.

Kan je al goed overweg met het internet? Dan is de cursus Digisterker, omgaan met websites van de overheid, misschien iets voor jou.

De cursus Klik&Tik is ontwikkeld door Oefenen.nl .

Ik ga akkoord met de privacyverklaring