Ontmoet andere ouders in het MammaCafé

Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek. Vooraf opgeven is niet nodig en de toegang is gratis.

Het Mammacafé is een gezellige plek waar je andere (aanstaande) ouders kunt ontmoeten en leren kennen. Ook organiseren we themaochtenden waar je meer te weten kunt komen over draagdoeken, EHBO bij kinderen, voorlezen en nog veel meer. Soms kun je meedoen met een workshop muziek op schoot of babymassage.

Het Mammacafé is er voor iedere jonge ouder, moeder of vader, oma of oppas. Heb je behoefte aan contact met andere ouders of gewoon een gezellige ochtend koffie drinken? Je bent van harte welkom!

Het Mammacafé wordt georganiseerd door de Bibliotheek, gemeente Wierden en verloskundigenpraktijk Verwacht.

• Elke derde woensdag van de maand van 10:00 uur tot 11:30 uur
  • Voor iedereen met kleine kinderen (0-4 jaar), zwanger, oppas of grootouder
  • Gezelligheid onder het genot van een kop koffie
  • Uitwisselen van ervaring en advies rondom zwangerschap en kleine kinderen

Entree is gratis, koffie en/of thee zijn voor eigen kosten.

Programma najaar 2018

17-10 Verloskundige van praktijk “Verwacht”

21-11 Opvoeden en multimedia

19-12 Muziekworkshop Nelleke Roozenbeek