Ontmoet andere ouders in het MammaCafé

Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek. Deze maand: babyfluisteren.

Babyfluisteren is een prachtig manier om in gesprek te gaan met je kleintje. Op 15 mei gaan we verbinden met de energie van het fluisteren. Roos (Crea&Cats) laat je zien hoe je heel makkelijk kunt praten met het onderbewuste van je baby en daar beelden, gevoelens en woorden bij kan krijgen om zijn of haar wondere wereld te begrijpen en mooier te maken.

Het Mammacafé is een gezellige plek waar je andere (aanstaande) ouders kunt ontmoeten en leren kennen. Ook organiseren we themaochtenden waar je meer te weten kunt komen over draagdoeken, EHBO bij kinderen, voorlezen en nog veel meer. Soms kun je meedoen met een workshop muziek op schoot of babymassage.

In april is het thema logopedie. Yasmine van logopediepraktijk Spraakzaak komt langs en vertelt wat je kind of jij aan logopedie kunnen hebben. Ze vertelt wat logopedie kan betekenen als je kind van twee nog niet praat of als het zich vaak verslikt.

Het Mammacafé is er voor iedere jonge ouder, moeder of vader, oma of oppas. Heb je behoefte aan contact met andere ouders of gewoon een gezellige ochtend koffie drinken? Je bent van harte welkom!

Het Mammacafé wordt georganiseerd door de Bibliotheek, gemeente Wierden en verloskundigenpraktijk Verwacht.

• Elke derde woensdag van de maand van 10:00 uur tot 11:30 uur
  • Voor iedereen met kleine kinderen (0-4 jaar), zwanger, oppas of grootouder
  • Gezelligheid onder het genot van een kop koffie
  • Uitwisselen van ervaring en advies rondom zwangerschap en kleine kinderen

Entree is gratis, koffie en/of thee zijn voor eigen kosten.

Programma voorjaar 2019

20 maart        Babyzwemmen