Digicafé Android

Iedere vrijdag in de oneven weken kunnen telefoon-, tablet-, computer- en laptopgebruikers elkaar helpen en inspireren.

Elkaar helpen op het gebied van leuke apps, e-mail, internet, bankieren, het gebruik van de camera, Cloud diensten enzovoort. Ook voor al je vragen over smartphones en social media.

Het is ook mogelijk vragen te stellen over het gebruik van e-books van de Bibliotheek, smartphones en social media. Alice Zandbergen en Alita Avéres zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en alles in goede banen leiden. Er is ook ruimte om onderling ervaringen en tips uit te wisselen.

Belangstellenden met een Android apparaat zijn, met hun tablet/telefoon of laptop, welkom in de Bibliotheek in Wierden tussen 11.30 uur en 12.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Het digicafe is nu toegankelijk via Zoom. Ook meedoen? Stuur dan een mailtje naar  en zij zal een link toesturen om mee te doen.
Zolang bijeenkomsten in de bibliotheek niet kunnen, kan het via Zoom. Je bent van harte uitgenodigd.

Datum vrijdag 11 juni 2021
Tijd 11:30 tot 12:30 uur
Waar Bibliotheek Wierden
Voor wie Volwassenen (18+)