De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. Ook kunt u uw boeken inleveren. Kijk elders op onze website voor meer informatie en openingstijden

Filmavond in de Biblioscoop Wierden

Coronaproof genieten van een mooie film op groot doek vanuit een heerlijke stoel? Kom dan naar 1 van de filmavonden in de Biblioscoop in Wierden. Tot en met april wordt er elke maand een film getoond.

In verband met hoge licentiekosten kondigen wij niet in het openbaar aan welke films getoond worden. Wel hangt er in de bibliotheek een overzicht en sturen wij via een nieuwsbrief de leden van de bibliotheek een overzicht met de filmtitels. We kunnen u wel vertelllen dat het prachtige films zijn ;)

Ontvangt u geen nieuwsbrief of bent u geen lid, dan kunt u een mail sturen () en ontvangt u het overzicht per mail terug.

Aanmelden is noodzakelijk.

Wij houden rekening met de corona-maatregelen en hanteren een maximum aantal mensen.U hebt voldoende ruimte om veilig en comfortabel te kunnen zitten.

Zit een filmavond vol en wilt u toch graag deze film zien? Noteer dan uw naam op de wachtlijst. Bij voldoende belangstelling kunnen wij de film nog een keer vertonen.

Datum donderdag 15 april 2021
Tijd 20:00 tot 22:00 uur
Capaciteit 8
Beschikbaar 8