Sollicitatiespreekuur

Kun je wel wat persoonlijk hulp gebruiken bij je zoektocht naar werk? Kom dan naar het gratis Sollicitatiespreekuur in Bibliotheek Wierden!

Hier kan iedereen terecht met vragen over het samenstellen van sollicitatiebrieven, het curriculum vitae, personal branding, het inrichten van LinkedIn-profielen, het aangaan van sollicitatiegesprekken en meer. Het Sollicitatiespreekuur is een samenwerking met Sheena Kozijn van Carrièrezaken.

Carrièrezaken is een allround sollicitatieadviesbureau en zij geven persoonlijke adviezen op gebied van solliciteren en loopbaancoaching.

De Bibliotheken in Wierden en Enter zijn weer (beperkt) open. Lees de veiligheidsregels. Er zijn nog geen activiteiten. Denk ook eens aan luisterboeken en e-books.