Verkoop afgeschreven boeken

Materialen die je niet terug hoeft te brengen naar de Bibliotheek? Koop ze voor een zacht prijsje.

De afgelopen maanden zijn uit de collectie van de bibliotheken verschillende materialen afgeschreven. Het gaat om boeken, dvd’s en tijdschriften voor jong en oud. Het zijn materialen die kapot en/of versleten zijn, verouderde informatie bevatten, langere tijd niet uitgeleend zijn, vervangen door een nieuwere druk of gewoon plaats moeten maken voor nieuwere titels.
De materialen zijn allemaal in goede staat.
Voor een zacht prijsje kun je materialen kopen die je dus niet terug hoeft te brengen naar de bibliotheek.
Ideaal voor onderweg of op vakantie.
Boeken kun je al kopen voor €0,50 per boek of 4 voor €1,00.
We kunnen niet alle materialen tegelijk neerleggen, maar vullen steeds aan. Het is dus interessant om een keer extra langs te komen.
 Je bent welkom tijdens de openingsuren van de bibliotheken.