Nederland Leest

Heel Nederland leest Jan Wolkers tijdens Nederland Leest 2019. De Bibliotheek doet je een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau, zolang de voorraad strekt.

Bibliotheken door het hele land staan in het teken van Jan Wolkers en Duurzaamheid  in november 2019. Tijdens Nederland Leest, de grootste bibliotheekcampagne van Nederland, doet de bibliotheek een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei. De bundel is samengesteld en toegelicht door Onno Blom en bevat zowel gepubliceerd, als ongepubliceerd werk van Jan Wolkers. Aaf Brandt Corstius schrijft columns bij de teksten van Jan Wolkers en het voorwoord is van Ronald Giphart. Winterbloei is de hele maand november verkrijgbaar in de bibliotheek.

Meer weten over Nederland Leest? Klik dan hier.