De Nationale Voorleesdagen

De Bibliotheek bruist tijdens de Nationale Voorleesdagen 2019. Maak je peuter en kleuter lid en lees voor!

De Nationale Voorleesdagen zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. Daarom vinden van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari spetterende voorleesactiviteiten plaats in de bibliotheek.

Kom met je kleintje naar het Voorleesfeest of de Peutervoorstelling op zaterdag 26 januari en maak kennis met Harry en Vera uit Een huis voor Harry, het Prentenboek van het Jaar van Leo Timmer.

Is je peuter of kleuter nog geen lid? Maak het lid tussen woensdag 23 januari en zaterdag 2 februari. Het nieuw lid krijgt dan een leuk vingerpoppetje van Harry cadeau. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek.