Beatlesavond

Een muzikale avond helemaal in het teken van The Beatles.

De Culturele Raad Wierden, boekhandel Reterink en de Bibliotheek organiseren samen een muzikale avond, helemaal in het teken van: The Beatles!

Docent popgeschiedenis aan het conservatorium in Enschede, Arris Roordink, weet alles van popmuziek. Hij kan dan ook als geen ander vertellen over de muzikale reis van The Beatles. Arris vertelt over de ontwikkeling van de band, beginnend bij hun eerste album en dan door tot het laatste. Hoe kwam hun muziek tot stand? Door wie werden ze beïnvloed? En hoe kan het dat ze 10 jaar lang over de hele wereld de hitparades domineren?

Een avond over The Beatles is natuurlijk niet af zonder dat waar het eigenlijk om draait: de muziek! Daarom is er een gelegenheidsformatie van lokale muzikanten die, samen met het publiek, de muziek tot leven brengt. Daarnaast is er de mogelijkheid om boeken en platen te kopen en komt een Beatlesverzamelaar zijn ruime collectie aan bijzondere fan-artikelen tentoonstellen.

Kom ook luisteren, leren, meezingen en vooral genieten tijdens deze unieke avond over de grootste band allertijden: The Beatles!

Kosten: Voorverkoop €8,- (kaarten te koop bij de Bibliotheek, Primera Enter of boekhandel Reterink), of €10,- op de avond zelf (entree is incl. koffie/thee).

Ben je niet in de gelegenheid om in Wierden of Enter te komen, maar wil je wel graag vast een kaartje kopen? Koop dan online je kaartje.