Resultaten 1 - 10 van 14
Blind-date

laat je verrassen door een boek

Na het grote succes van vorig jaar gaan we deze zomer weer met een blind-date op vakantie! 

Leesclub: Alleen met de goden

De leesclub van de Wierdense Bibliotheek bespreekt op maandag 16 september Alleen met de goden van Alex Boogers. Wil je mee praten? Je kunt het boek en informatie komen lenen vanaf 8 juli.

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Iedere eerste zaterdag van de maand kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. Voor kinderen én volwassenen.

De overheid gaat digitaal; jij ook?

Huurtoeslag aanvragen, werk zoeken, een nieuw adres doorgeven, inzicht krijgen in je AOW; het zijn allemaal zaken die we tegenwoordig online kunnen regelen. Overheden verwijzen burgers steeds vaker naar hun digitale loketten en dat zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. De Bibliotheek helpt met de cursus Digisterker.

Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek.

Green Book

Rijd mee met een pianist en zijn chauffeur in deze Amerikaanse roadmovie.

Iedereen kan leren internetten

blijf bij

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Wierden terecht voor een cursus internet voor beginners.

Iedereen kan leren internetten

blijf bij

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Enter terecht voor een cursus.

De dirigent

Antonia Brico wil in 1924 dirigent worden. Deze Nederlandse film uit 2018 vertelt over haar leven.