Resultaten 1 - 7 van 7
Maak kennis met Windows 10

Vanaf eind januari wordt Windows 7 niet meer ge-updatet. Wacht dus niet met overstappen naar Windows 10. Alice Zandbergen van SeniorWeb legt in drie bijeenkomsten uit hoe dit besturingssysteem werkt.

Sollicitatiespreekuur

Kun je wel wat persoonlijk hulp gebruiken bij je zoektocht naar werk? Kom dan naar het gratis Sollicitatiespreekuur in Bibliotheek Wierden! 

Digicafé

Iedere vrijdag in de oneven weken kunnen tablet-, computer- en laptopgebruikers elkaar helpen en inspireren op het gebied van leuke apps, e-mail, internet, bankieren, het gebruik van de camera, Cloud diensten enzovoort. Ook voor al je vragen over smartphones en social media.

Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek.

Mirrewinter

Film over een boerenfamilie op een afgelegen boerderij in Markelo in het laatste oorlogsjaar, winter 1944, naar de verhalen van Gert-Jan Oplaat. De voertaal is in het plaatselijk dialect, maar de film wordt ondertiteld.

Ad van Liempt: Na de bevrijding

In het kader van 75 jaar bevrijding hebben de Culturele Raad Wierden, boekhandel Reterink Wierden, de historische kring Wierden en de Bibliotheek Wierden de handen ineengeslagen. Ad van Liempt komt vertellen over zijn boek: Na de bevrijding.

OV-ambassadeurs helpen je graag op weg

Nog niet vertrouwd met de ov-chipkaart? Vrijwilligers geven iedere maand op een vrijdagochtend uitleg op het inloopspreekuur.

Vanwege het coronavirus zijn de Bibliotheken in Wierden en Enter in ieder geval gesloten tot en met 28 april. Alle activiteiten vervallen. Denk ook eens aan e-books en luisterboeken.