Resultaten 1 - 10 van 14
Verkoop afgeschreven materialen

Afgeschreven materialen te koop voor een zacht prijsje. Boeken en tijdschriften die niet meer terug hoeven naar de bibliotheek zijn ideaal voor onderweg op op vakantie.

Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek. Vooraf opgeven is niet nodig en de toegang is gratis.

The Post

Film uit 2017 gebaseerd op de onthulling van de Pentagon Papers, geheime documenten over de Vietnamoorlog.

OV-ambassadeurs helpen je graag op weg

Nog niet vertrouwd met de ov-chipkaart? Vrijwilligers geven iedere laatste vrijdag van de maand uitleg op het inloopspreekuur.

Beatlesavond

Een muzikale avond helemaal in het teken van The Beatles.

De Culturele Raad Wierden, boekhandel Reterink en de Bibliotheek organiseren samen een muzikale avond, helemaal in het teken van: The Beatles!

Digicafé

Iedere vrijdag in de oneven weken kunnen tablet-, computer- en laptopgebruikers elkaar helpen en inspireren op het gebied  van spelletjes, e-mail instellingen, het gebruik van de camera, leuke apps, Dropbox enzovoort. Ook voor al je vragen over smartphones en social media.

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Iedere eerste zaterdag van de maand kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. Voor kinderen én volwassenen.

Leeskring: The Bookshop

bespreking van het boek

Voorafgaand aan de film kun je meedoen met de bespreking van het boek 'The Bookshop'.

The Bookshop

The Bookshop uit 2017 is een sfeervolle ode aan vastberadenheid, naar het gelijknamige boek van Penelope Fitzgerald.