Resultaten 1 - 10 van 17
Verkoop afgeschreven boeken

Materialen die je niet terug hoeft te brengen naar de Bibliotheek? Koop ze voor een zacht prijsje.

Iedereen kan leren internetten

blijf bij

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Wierden terecht voor een cursus internet voor beginners.

Iedereen kan leren internetten

blijf bij

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Enter terecht voor een cursus.

Maak je kleintje bibliotheeklid

Een vingerpoppetje voor elke peuter of kleuter die tijdens de Voorleesdagen gratis lid wordt van de Bibliotheek!

Voorleesfeest Wierden

Maak kennis met Moppereend en zijn vriendjes uit het Prentenboek van het Jaar tijdens het Voorleesfeest in Bibliotheek Wierden.

Voorleesfeest Enter

Maak kennis met Moppereend en zijn vriendjes uit het Prentenboek van het Jaar tijdens het Voorleesfeest in Bibliotheek Enter.

OV-ambassadeurs helpen je graag op weg

Nog niet vertrouwd met de ov-chipkaart? Vrijwilligers geven iedere maand op een vrijdagochtend uitleg op het inloopspreekuur.

Peutervoorstelling Moppereend

Kom met je kind naar de muzikale voorstelling over Moppereend om 15.00 uur en laat het vanaf 14.00 uur lekker knutselen met Kaliber kunstenschool.

Het Puberbrein - een handleiding

Loop jij tegen problemen aan met je zoon, dochter, of andere puber? Ben je toe aan een avond relativeren met andere ouders/verzorgers/docenten en wil je nu wel eens weten hoe om te gaan met een puber? Dan is deze avond iets voor jou!