Resultaten 1 - 10 van 20
Aladdin

film in de herfstvakantie

Nog maar net uit, nu al in de Biblioscoop: Aladdin!

 Nederland toen en nu

Gouden jaren en het goede leven

In de Maand van de Geschiedenis geeft Annegreet van Bergen een leuke en interessante lezing over Nederland toen en nu. 

Digicafé

Iedere vrijdag in de oneven weken kunnen tablet-, computer- en laptopgebruikers elkaar helpen en inspireren op het gebied  van spelletjes, e-mail instellingen, het gebruik van de camera, leuke apps, Dropbox enzovoort. Ook voor al je vragen over smartphones en social media.

Nederland Leest

Heel Nederland leest Jan Wolkers tijdens Nederland Leest 2019. De Bibliotheek doet je een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau, zolang de voorraad strekt.

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Iedere eerste zaterdag van de maand kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. Voor kinderen én volwassenen.

Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek.

Leesclub: 'De kinderwet'

Vanavond bespreken we het boek van Ian McEwan, gevolgd door de verfilming The Children Act. Deze leesclub is vol. Je kunt je niet meer aanmelden.