Resultaten 1 - 10 van 21
Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek. Vooraf opgeven is niet nodig en de toegang is gratis.

The Shape of Water

Met maar liefst 13 nominaties voor een Oscar en 4 keer winst voor o.a. beste film en beste regisseur is The Shape of Water officieel een succes. Het is bijna een sprookje voor volwassenen: maar dit verhaal over de romance tussen een kwetsbare vrouw en een watermonster gaat veel verder dan dat.

OV-ambassadeurs helpen je graag op weg

Nog niet vertrouwd met de ov-chipkaart? Vrijwilligers geven iedere laatste vrijdag van de maand uitleg op het inloopspreekuur.

Digicafé

Iedere vrijdag in de oneven weken kunnen tablet-, computer- en laptopgebruikers elkaar helpen en inspireren op het gebied  van spelletjes, e-mail instellingen, het gebruik van de camera, leuke apps, Dropbox enzovoort. Ook voor al je vragen over smartphones en social media.

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Iedere eerste zaterdag van de maand kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. Voor kinderen én volwassenen.

Iedereen kan leren internetten

blijf bij

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Wierden terecht voor een cursus internet voor beginners.

Wonder

Biblioscoop vertoont de Amerikaanse dramafilm uit 2017 'Wonder'.

Iedereen kan leren internetten

blijf bij

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Enter terecht voor een cursus.

De Nationale Voorleesdagen

De Bibliotheek bruist tijdens de Nationale Voorleesdagen 2019. Maak je peuter en kleuter lid en lees voor!