Online trainingen SkillsTown

Cursussen

Wil je snel en makkelijk iets bijleren rond werk?

Bekijk dan deze gratis trainingen. Ontdek wat voor werk bij jou past, hoe je gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe je omgaat met problemen en stress. Er zijn webinars, podcasts, e-learnings en ultrakorte 'essentials' om snel iets nieuws te leren. Vraag toegang en ga aan de slag!

De toegangsaanvraag verloop via de Koninklijke Bibliotheek (de KB)

Wat past bij jou

Op zoek naar (ander) werk? Volg een training om te weten wat bij jou past, een baan te zoeken of je goed te presenteren. Bijvoorbeeld: creëer je eigen droombaan, een elevator pitch maken en de dresscode voor mannen.

Alles om een goede start te maken.

 

Toegang aanvragen

Sterker in je werk

Heb je moeite met bepaalde onderdelen in je werk? Wil je je voorbereiden op nieuw werk? Dan zijn deze trainingen iets voor jou! Creatief denken, assertiviteit, effectief communiceren, foutloos schrijven... en nog veel meer.

Daar wordt niet alleen je werk beter van... jij ook!

 

Toegang aanvragen

Gezond en goed (thuis)werken

Zit je veel thuis aan het beeldscherm? Denk dan aan een goede werkplek en werkhouding, maar bijvoorbeeld ook aan de balans tussen zorg en werk. En we hebben kantooroefeningen voor je.

Doe je voordeel met deze trainingen!

Toegang aanvragen

Wetgeving en omgaan met problemen

Soms is het lastig om ontspannen te werken: denk aan conflicten, pesten of stress. Met deze trainingen kun je hier zelf iets aan doen.

Of misschien krijg je te maken met ontslag. Dan helpt het om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving. Die vind je hier ook.

Toegang aanvragen