Decemberactie: Florence Foster Jenkins

donderdag 21 december, 20.00 uur
Bibliotheek Wierden
Decemberactie: Florence Foster Jenkins

December gaat voor ons over gezelligheid en samen leuke dingen doen. Daarom hebben we een echte feelgood film geregeld voor in de donkere dagen voor kerst. En we gooien er ook nog een leuke actie tegenaan!

Kom gezellig met z'n tweeën naar de film Florence Foster Jenkins, over een zangeres zonder zangtalent, en betaal maar één kaartje. Wij zorgen voor een kerstkransje bij de koffie/thee!

Organisatie:

Bibliotheek Wierden

Kaarten:

Kaarten zijn te koop voor aanvang in de bibliotheek. Wil je zeker zijn van een kaartje, reserveer dan via de reserveerknop.

Prijs:

Leden: € 5; niet-leden € 7,50, inclusief koffie/thee bij aanvang.

Inhoud:

Florence Foster Jenkins is een rijke socialite en erfgename met een grote passie voor muziek. Haar ambitie is om operazangeres te worden ondanks haar gebrek aan talent. Ze is er zelf van overtuigd dat ze een fantastische stem heeft. Het publiek waardeert haar meer om het amusement dat zij hun schenkt dan om haar muzikale talent. Critici noemen haar de "slechtst zingende operazangeres ooit" en haar echtgenoot en manager St. Clair Bayfield (Hugh Grant) probeert zijn geliefde echtgenote af te schermen van de waarheid.