Mijn Bibliotheek

Iedereen kan leren internetten

doe mee met Klik&Tik
Iedereen kan leren internetten

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Enter terecht voor een cursus.

Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Deze cursus Klik & Tik helpt je de weg te vinden op het internet. Je leert hoe je er zoekt en hoe je websites bekijkt. Hoe schrijf je een e-mail en hoe kun je bestanden ‘downloaden’?  Het komt allemaal aan bod. Bovendien oefen je alles direct op een speciale website van een nepdierentuin.

In Bibliotheek Enter ga je met hulp van een bibliotheekmedewerker op 8 achtereenvolgende donderdagochtenden aan de slag. We beginnen op donderdag 13 september. De kosten voor deze cursus zijn € 32,50 inclusief oefenboek, te betalen op de eerste lesdag.

Je kunt jezelf, of iemand anders, aanmelden via de 'reserveerknop' of bij de balie in  Bibliotheek Enter.

Kan je al goed overweg met het internet? Dan is de cursus Digisterker misschien iets voor jou.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring