Mijn Bibliotheek  

Laden...
Resultaten 1 - 10 van 15
Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ontmoet andere ouders in het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek. Vooraf opgeven is niet nodig en de toegang is gratis.

Inloopvragenuur logopedie

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Vanaf zaterdag 2 juni kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. Voor kinderen én volwassenen.

Raadgedicht

Raadgedicht

Vind je gedichten leuk en ben je tien jaar of ouder? Raad dan iedere week het ontbrekende woord in een gedicht.

Iedereen kan leren internetten

Iedereen kan leren internetten

doe mee met Klik&Tik

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Wierden terecht voor een cursus internet voor beginners.

Iedereen kan leren internetten

Iedereen kan leren internetten

doe mee met Klik&Tik

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Enter terecht voor een cursus.

Hans Dorrestijn

Hans Dorrestijn

Hans Dorrestijn is inmiddels 78, tijd voor stil zitten heeft hij echter niet. Op 25 september komt zijn nieuwste boek uit, Het Rimpelperspectief. Hoe overleef ik ouder worden? Een mooie terugblik op zijn volle leven. Hij vertelt hierover in onze Bibliotheek.

Kom je voorlezen aan de voorleeshond?

Kom je voorlezen aan de voorleeshond?

Vind je voorlezen eng of moeilijk? Kom dan oefenen bij de voorleeshond!

Autisme-avond

Autisme-avond

Autisme is een veelgehoorde term tegenwoordig, bijna iedereen kent wel iemand jong of oud die te horen heeft gekregen dat hij of zijn een stoornis heeft die in het autistisch spectrum valt. Maar wat dat nou precies inhoudt weten maar weinig mensen. Om alle geïnteresseerde ouders, grootouders, broers, zussen, buren en leerkrachten te helpen en uitleg te geven, organiseren we op 11 oktober in de Bibliotheek van Wierden de autisme-avond.

Digicafé

Digicafé

Iedere vrijdag in de oneven weken kunnen tablet-, computer- en laptopgebruikers elkaar helpen en inspireren op het gebied  van spelletjes, e-mail instellingen, het gebruik van de camera, leuke apps, Dropbox enzovoort. ook voor al je vragen over smartphones en social media.

Three billboards outside of Ebbing Missouri

Three billboards outside of Ebbing Missouri

Mildred, moeder van een vermoorde dochter, neemt na maanden zonder doorbraak in de zaak het heft in eigen handen.