Mijn Bibliotheek  

Laden...
Resultaten 1 - 10 van 11
Ontmoet andere ouders in  het MammaCafé

Ontmoet andere ouders in het MammaCafé

Ben je zwanger, heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Wierden. Elke derde woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek. Vooraf opgeven is niet nodig en de toegang is gratis.

Inloopvragenuur logopedie

Inloopvragenuur logopedie

Problemen op het gebied van spraak en taal, gehoor, ademhaling en stemgebruik? Vanaf zaterdag 2 juni kun je met je vragen terecht tijdens het inloopspreekuur van logopediste Yasmin Wevers. Voor kinderen én volwassenen.

VakantieBieb app open

VakantieBieb app open

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Vragen over e-books

Vragen over e-books

Meestal gaat het downloaden van e-books gewoon goed. Maar als je toch vragen of problemen hebt, kun je terecht op ons inloopspreekuur, zodat je lekker met e-books op vakantie kunt.

Kopje koffie en mooie verhalen in de Bibliotheek

Kopje koffie en mooie verhalen in de Bibliotheek

Wordt het bij u ook zo stil nu iedereen op vakantie gaat? In de Bibliotheek is het op donderdag 26 juli wél gezellig met ouderwetse verhalen om te lachen verteld door Janna van den Berg en een lekker kopje koffie speciaal voor u.

Iedereen kan leren internetten

Iedereen kan leren internetten

doe mee met Klik&Tik

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Wierden terecht voor een cursus internet voor beginners.

Iedereen kan leren internetten

Iedereen kan leren internetten

doe mee met Klik&Tik

Nog niet zo handig met de computer? Nieuwsgierig naar het internet? Moet je bankzaken of je inschrijving bij het UWV via internet regelen? Dan kan je in Bibliotheek Enter terecht voor een cursus.

Hans Dorrestijn

Hans Dorrestijn

Wij verheugen ons erop: een avond met Hans Dorrestijn! Meer informatie volgt nog, maar noteer het vast in je agenda.

Digicafé

Digicafé

Iedere vrijdag in de oneven weken kunnen tablet-, computer- en laptopgebruikers elkaar helpen en inspireren op het gebied  van spelletjes, e-mail instellingen, het gebruik van de camera, leuke apps, Dropbox enzovoort. ook voor al je vragen over smartphones en social media.

De overheid gaat digitaal; jij ook?

De overheid gaat digitaal; jij ook?

Huurtoeslag aanvragen, werk zoeken, een nieuw adres doorgeven, inzicht krijgen in je AOW; het zijn allemaal zaken die we tegenwoordig online kunnen regelen. Overheden verwijzen burgers steeds vaker naar hun digitale loketten en dat zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. De Bibliotheek helpt met de cursus Digisterker.